Matrice 600pro

De DJI Matrice 600 geeft ons de vrijheid om een professionele, cinematische camera overal en altijd te kunnen bedienen.
Het is een volledig geintegreerde, 'heavy lifter' aerial systeem ontworpen voor film makers. Hij bevat alles dat we nodig hebben, van assemblage tot aan de vlucht. DJI heeft de Matrice 600 ontworpen om naadloos te kunnen werken met de DJI Ronin-MX, de eerste openlijk compatibele gimbal voor in de lucht. Deze gimbal kan zelfs 360º draaien voor meer vrijheid en gebruiksgemak. Als je een stuk apparatuur op een filmset hebt die meerdere dingen tegelijkertijd kan doen, opent deze jouw creativiteit.

Accuraatheid

Nauwkeurigheid is de sleutel van professioneel film maken en shots moeten zonder afwijking herhaald kunnen worden als je take na take filmt. Indien uitgerust met de A3 flight controller krijg je toegang tot intelligente vlieg modi zoals Waypoints, Follow Me, Points of interest. De M600 kan ook geupgrade worden met de A3 Pro, dit levert 3 GPS units en 3 IMU's. Data van deze systemen worden honderd keer (of meer, afhankelijk van de vliegsituatie) per seconden vergeleken, eventuele afwijkingen worden intelligent genegeerd om ervoor te zorgen vliegen veilig blijft.

Snelle video-overdacht

Video-overdracht wordt afgehandeld door Lightbridge 2, die een HD-video-feed biedt tot 1080/ 60fps. Dit is ideaal voor het in de gaten houden van de missie tot wel 4.8km verweg.

SDI Uitvoer

Door Lightbridge 2 zijn SDI uitvoer hebben televisie omroepen nu standaard video-uitgangen van 720p/ 59.94fps en 1080i/ 50 fps.

Intelligente ESC's

De M600 maakt gebruik van sinusvormige gedreven, intelligente ESC's om te verzekeren dat hij nauwkeurig presteert, veilig en efficiënt terwijl de A3 zijn zelf-adaptieve systemen de parameters aanpast, automatisch gebaseerd op verschillende ladingen.
De A3 kan worden uitgebreid met twee extra GNSS en IMU-eenheden naar A3 PRO of met D-RTK GNSS voor verbeterde nauwkeurigheid.

De M600pro heeft een uitgebreide vliegtijd en een 5 km lange afstand, ultra-low latency HD-overdracht voor nauwkeurige beeldcompositie en het opnemen. Door een aangepaste battery management system en power verdeelkast kunnen alle zes de batterijen worden ingeschakeld met één druk op de knop en wordt het systeem in de vlucht gehouden in het geval van een storing van een enkele batterij. Ook kan de gebruiker de batterij status bekijken in realtime gedurende de vlucht.

Zenmuse X5

De Zenmuse X5 is 's werelds eerste Micro 4/3-camera die speciaal gebouwd is voor drones. Waar de beeldkwaliteit met de op de Inspire 1 aanwezige Zenmuse X3 al uitstekend was, is deze met de X5 werkelijk ongeëvenaard. Gecombineerd met de 3-assige gimbal, die de camera onder alle omstandigheden stabiel houdt, zijn de resultaten nóg beter dan je zou durven hopen. De camera heeft een MFT-sensor die 8× groter is dan bij X3, met een fotokwaliteit van 16 megapixel. Je hebt de mogelijkheid video op te nemen in 4K, tot een framerate van 30 fps. De lens heeft een dynamic range van 12.8 stops, waardoor schaduwen en highlights angstwekkend mooi gevangen worden.

Verwisselbare lens

Dankzij het hogere aantal megapixels is de kwaliteit van de opnames met de Zenmuse X5 met 25% verbeterd, ten opzichte van de X3. Met een sluitertijd van 1/8000 seconde en de mogelijkheid ook op hoge snelheid haarscherpe beelden te maken, doen elke fotograaf watertanden. De optie om verschillende lenzen te kunnen plaatsen, zorgt ervoor dat de Inspire 1 met de Zenmuse X5 dé quadcopter is voor elke fotograaf met een beetje ambitie. De meegeleverde MFT-lens is een van de meeste populaire en meest gebruikte lenzen in de camera-industrie. Maar zoals gezegd, ook lenzen van andere gerenommeerde merken kunnen bevestigd worden. Comments are closed.