Yuneec H520

Betrouwbaar, stabiel en nauwkeurig

Zelfs met sterke wind blijft de Yuneec H520 UAV goed en stabiel op zijn plaats. Daar waar een bemand toestel niet meer veilig kan worden ingezet is de H520 nog steeds inzetbaar. De H520 is ook heel nauwkeurig langzaam te vliegen.

Professionele lucht-toepassingen

De H520 is ontwikkeld voor commercieel en professioneel gebruik. Lange vliegtijden, betrouwbare techniek en modulaire complete oplossingen, dat is wat de H520 te bieden heeft. De H520 is ideaal voor inspectie, onderzoek, handhaving, bouw, veiligheid en geomapping. Film en video in de hoogste kwaliteit is uiteraard mogelijk.

Voor de professionals met ambities

De H520 is ontwikkeld voor inspectie-vluchten. De zesmotorige opstelling maakt het toestel stabiel en betrouwbaar.
De grote brandpuntafstand maakt het mogelijk om gedetailleerde inspectieopnames te maken op veilige afstand van de objecten.
De 4K/2K/HD video's en 20MP foto's kunnen dan direct op de ST16S controller worden bekeken en beoordeeld.

ST16S

De ST16S is een all-inclusive zender en ontvanger, die je de volledige controle geeft over de H520 gedurende de vlucht.
Hij heeft een groot geïntrigeerd 7" scherm op android basis, en je kunt de ST16S ook gebruiken als mission-planner.
Real-time beelden in HD720p op het scherm, met geïntrigeerde digitale download-link met een afstand tot 1.6 km
Met de HDMI out kun je de live beelden ook bekijken op een ander scherm.

E90

Ultra High Definition

De E90 is een camera met groothoeklens en uitermate goede kenmerken. De 1" CMOS-Sensor maakt schitterende foto's met meer dan 20 Mega pixel. De 4K video op 60fps geeft schitterende filmkwaliteit.

1" CMOS-Sensor

De 1" CMOS-Sensor maakt  20 Megapixeln opnames. Het bereik van de CMOS Sensor is bijzonder breed en er treed minder signaal-ruis op. Het 23 mm objectief met glazen lens geeft een groothoekbeeld met minimale afwijking. Op de lens passen 40,5 mm standaard ND filters.

Gimbal met 360° rotatie

Scherpe, stabiele en rustige opnames dankzij het 3assige gimbal systeem met een precisie van  +/- 0,02°. De camera kan onbeperkt ronddraaien om zijn as, hangend onder de  stabiele H520 met ingetrokken landingsgestel zorgt dit voor schitterende 360° beelden.Comments are closed.